Mi is az a kedvencem.hu?

Egy közösség kutyákról, macskákról, házi kedvencekről. Egy oldal, ahol Te és a Kedvencedeid állnak a középpontban.

Légy aktív tagja a közösségnek!

Ossz meg fotókat. Beszélgess. Posztolj. Mancsolj. Legyen a kedvenced mindenki kedvence.

Hogyan készítsünk madáretetőt?

Variációk madáretetőre! Elő a barkácsdobozzal és készítsünk együtt klasszikus és frappáns  madáretetőt! A szárnyas vendégek imádni fogják és persze te is!
A meleg, őszies napok tovalibbenésével és a távfűtés - jobb esetben kandalló - elindításával az ember egyszer csak azt veszi észre, hogy egyre többet ácsorog az ablakban és kifelé bámul, hol a járókelőket, hol a nagyikat, hol az autókat; de aki nagyon szerencsés, az a kismadarakat bámulja.

Mivel etessük a madarakat?

Tehetünk egy - két marok szotyit vagy egy jól meghízlalt szalonnát a párkányra, de ha olyan szerencsés csillagzat alatt születtünk, hogy erkélyünk is van, akkor semmiképpen se hagyjuk ki a saját kezűleg készített madáretetők munka közbeni és munka utáni varázsát: előbbi remek alkalmat szolgáltat arra, hogy a párunkkal, családunkkal, barátainkkal közösen töltsük az időt, majd a remekmű elkészülte után a számtalan kis szárnyas vendég egészen a tavasz közeledtéig nap mint nap meghálája szorgalmunkat, nyilván eleség kíséretében sokkal hálásabbak a madárlesőkkel.

Kényeztesd az újdonsült "háziállataidat" szalonnával, napraforgóval és speciálisan madaraknak készült magkeverékkel, hiszen ezek a kis szárnyasok kedvencei közé tartoznak.  Egy érdekesség a csemegék mellé: nem ajánlott azonban a kenyérbél felkínálása a madárkáknak, ugyanis ez a fajta elemózsia bélgyulladást okozhat a kismadaraknak.
A gyors és egyszerű lehetőségek tárháza kimeríthetetlen, nézzünk meg a különlegesebbek közül kettőt!

0 484
Oct 10, 2013
Selmeczi Eszter
  • 2561 pont
  • 136 bejegyzés
  • 29 mancs
  • 14 követő
Címke: Madaras képek

Legyél Te az első hozzászóló

Loading...